Seniorfællesskaber og -aktiviteter

Søg efter fælleskaber og aktiviteter

Du kan finde aktiviteter på listen nedenfor, men vil du finde aktiviteter tættest på din bopæl anbefales at bruge kortvisningen.

Vigtigt: Sådan bruges kortet
Hver prik på kortet repræsenterer en aktivitet. Du finder en signaturforklaring ved at klikke på pilen til venstre på kortet.

Indtast din adresse eller brug musen, samt zoom ind/ud-knapperne i hjørnet til at forstørre et område.

Klik på prikkerne for at se mere om den enkelte aktivitet.

OBS: Prikkerne gemmer sig "under hinanden". Når du zoomer ind synliggøres flere og flere prikker og titler på aktiviteter. Er der mange aktiviteter ét sted, skal du derfor zoome langt ind for at se alle prikker og titler. Du har først zoomet langt nok ind, når du kan se en aktivitetstitel ud for hver prik.

Du finder kortet her.

Har du ændringer til en eksisterende aktivitet eller har kendskab til seniorfællesskaber eller -aktiviteter, som mangler på listen, så udfyld formularen, som du finder her.

Du kan også kontakte fællesskabs- og aktivitetsbrobyggeren.

Har du en god ide til en ny aktivitet?
Du er også velkommen til at kontakte brobyggeren, hvis du har brug for hjælp til at starte et nyt seniorfællesskab eller har en god ide til en ny senioraktivitet.

Kontingent/egenbetaling
For information om evt. kontingent eller anden egenbetaling, kontakt arrangøren eller se deres hjemmeside. De fleste foreninger tilbyder en til to gratis prøvegange.

Pauser og ferier
Nogle aktiviteter holder pause henover sommer- eller vinterhalvåret, samt på helligdage og i skoleferier. Er du i tvivl om, hvorvidt en aktivitet er i gang eller ej, kan du altid kontakte foreningerne.

Har du brug for hjælp til at finde et fællesskab, bestille en flextaxa til en aktivitet eller komme i kontakt med en forening, kan du henvende dig til fællesskabs- og aktivitetsbrobyggeren.

Har du lyst til at blive frivillig, kan du læse mere her.

Find information om sociale organisationer, rådgivninger, mødesteder mm. her.

Kontakt

Janni Enghave Andersen
Fælleskabs- og aktivitetsbrobygger
Indlæs flere