Frimærkepenge

I forbindelse med vedtagelsen af budgettet for Hjørring Kommune, er der afsat midler til landsbyerne - herunder muligheden for at få udbetalt "Frimærkemidler".

Landsbyerne i kommunen har hvert år mulighed for at får udbetalt et mindre beløb, som kan anvendes til kontorhold, hjemmeside, annoncering, afholdelse af møder eller lignende. Beløbet kan udbetales til et samlende organ for én eller flere landsbyer. Det kan være en borgerforening, et landsbyråd, et foreningssamvirke eller lignende paraplyorganisationer.

Ansøger skal sikre, at indtastede cvr.-nummer er opdateret og aktivt, samt at der er tilknyttet en NEMKONTO. Ellers kan frimærkemidlerne IKKE udbetales til foreningen.

Har du spørgsmål til ordningen, så er du velkommen til at skrive eller ringe til By & Landdistriktsudvikling. Du finder mailadresse og telefonnummer i kontaktboksen til højre her på siden.

Ansøgningsformular (*- skal udfyldes)

Indtast landsbyens navn eller landsbyernes navne, hvis der søges for flere samtidigt.

Indtast navn på den ansøgende borgerforening, landsbyrådet, foreningssamvirket eller paraplyorganisationen

Indtast foreningens CVR-nr.

Det er vigtigt, at ansøger sikrer, at indtastede cvr.-nummer er aktivt, og at der er tilknyttet en NEMKONTO. Ellers kan frimærkemidlerne IKKE udbetales til foreningen.

Indtast navn på foreningens kontaktperson

Indtast telefonnummer på kontaktpersonen

Indtast kontaktpersonens eller foreningens mail-adresse

Indtast det beløb, der søges om (BEMÆRK - MAKS. 3.500 KR. pr. landsby)

Upload

Her kan du vedhæfte eventuelle bilag

Accept *

Når Hjørring Kommune modtager personoplysninger, er vi forpligtet til at give dig en række oplysninger, i henhold til Databeskyttelsesforordningens artikel 13 og 14, som du kan læse hér

Felter med (*) skal udfyldes

Kontakt

By- og Landdistrikts- udvikling