Partnerjob

Et bredt erhvervsliv

Gør karriere i Hjørring – vi har et bredt erhvervsliv med muligheder for alle. Det betyder egentlig bare, at vores virksomheder spænder bredt over mange forskellige brancher. Vi har både store, globale virksomheder og små, kreative håndværkere – og selvfølgelig alt derimellem. Det er altsammen med til at skabe stabilitet i kommunen – og så sikrer det jobmuligheder for enhver karriere i Hjørring. 

Hjørring by er Vendsyssels centerby. Det gør naturligt byen til Vendsyssels handelscentrum og et attraktivt område for kommunens store serviceerhverv. Her er store advokatfirmaer, pengeinstitutter, revisions – og ingeniørvirksomheder samt arkitekter. Og meget, meget mere.

Jobguide

Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej til et job i Hjørring. Derfor har vi skrevet en helstøbt jobguide, der både dykker ned i vores attraktive brancher og jobs, men også kommer med konkrete tips og råd til at finde jobs i Hjørring-området.

Læs jobguiden

Kontakt Jobcentret, hvis den ene af jer i forholdet er på jobjagt i kommunen.

Jobcentret tilbyder

  • Hjælp til oprettelse af CV i jobnet
  • Forslag til at søge hos relevante virksomheder og ledige jobs
  • Samtale med Personlig Jobformidler

Kontakt Jobcentret

Via telefon: 72 33 33 33
Eller mail: jobcenter@hjoerring.dk

Få hjælp hos Erhverv Hjørring

Har din partner fået job hos en virksomhed, der er medlem af Erhverv Hjørring, kan du få gratis hjælp til at finde et nyt job i kommunen.

Gå til Erhverv Hjørring