Åben skole og åben dagtilbud

På hjemmesiden skoletjenesten.dk/hjørring kan lærere, pædagoger og andet pædagogisk personale finde et stort udvalg af inspirerende og lærerige tilbud indenfor en bred vifte af emner og fagområder.

Læs mere

Hjemmesiden er en samlet indgang til kommunens læringstilbud fra:

  • De kommunale skoletjenester (Vendsyssel Historiske Museum, Nordsøen Oceanarium, Matematikkens Hus, Das deutsche Haus og The English House).
  • Lokale kulturaktører (Vendsyssel Kunstmuseum, Vendsyssel Teater, Hjørring Bibliotekerne m.fl.)
  • Øvrige samarbejdspartnere (kunstnere, organisationer m.fl.)

Tilbuddene kan filtreres efter fag, klassetrin/alder mm. for at finde de tilbud, der bedst passer til den enkelte børnegruppe.

 

 

Med åben skole/åben dagtilbuds-indsatsen i Hjørring Kommune ønsker vi at åbne døre til lokalsamfundet og give børn og unge mulighed for at opleve læring gennem eksterne samarbejder uden for skolen, børnehaven eller dagtilbuddet. Vi stræber efter at levere varierede, autentiske og sanserige læringsaktiviteter, der støtter op om undervisningen/læringen og engagerer børnene på nye måder.

Hvis du repræsenterer en organisation, kulturinstitution, kunstner eller et initiativ, der tilbyder læringstilbud til skoler eller dagtilbud, er du velkommen til at tage kontakt og høre nærmere om, hvilke kriterier, der skal opfyldes for at blive en del af hjemmesiden.

Ring til os

 Kontakt konsulent 
Christine Lund Jakobsen

41223552 

Skriv til os

Skriv til konsulent
Christine Lund Jakobsen

clj@hjoerring.dk