Gratis psykologsamtaler til unge mellem 15 og 25 år

Gratis psykologsamtaler er for dig, der er aldersgruppen 15-25 år, og som har svært ved at deltage i uddannelse eller lignende aktivitet. Det kan være pga. negative tanker om dig selv, tristhed, vrede, usikkerhed, stress, sorg, isolation, tankemylder, træthed, søvnproblemer, uro, problemer i familien eller noget helt andet.

Formålet med samtalerne er at støtte dig i forhold til igangværende uddannelse eller i forhold til opstart af en uddannelse.

Søge om gratis støttende psykologsamtaler

Læs mere

Den første samtale med en af Helhedstilbuddets psykologer er visiterende. Det betyder, at der blandt andet tages stilling til, om et videre forløb i Helhedstilbuddet er relevant for dig. Vær i den forbindelse opmærksom på, at de gratis psykologsamtaler i Helhedstilbuddet ikke er et behandlingstilbud og derfor heller ikke kan stå i stedet for psykologbehandling, hvis det er vurderet relevant og nødvendigt.
 

Der tilbydes i alt 1-5 samtaler, og den første samtale vil blive forsøgt tilbudt indenfor 7 arbejdsdage. Alle - du selv, dine forældre, din studievejleder, din lærer og så videre – kan indstille til tilbuddet, men det er vigtigt, at du selv er motiveret for at deltage.

Ring til os

Ring til Helhedstilbuddet 

72336230

 
 
 

Skriv til os

Skriv til Helhedstilbuddet

 Send en sikker henvendelse

 

Vores adresse

Helhedstilbuddet
Egholmsvej 1-3,
9800 Hjørring