Mosbjerghus

Mosbjerghus er et socialpsykiatrisk botilbud, der ligger i naturskønt område ved byen Mosbjerg

Mosbjerg er et lokalsamfund med et stærkt sammenhold og aktivt foreningsliv, der arrangerer fælles aktiviteter for byens borgere f.eks. udflugter, filmforevisninger, foredrag, bankospil. Mosbjerghus ligger i gåafstand til indkøb, offentlig transport og skøn natur. Vi har egen bus med tilrettelagte ugentlige ture til Sindal eller Hjørring.

Hvem kan få bolig på Mosbjerghus?

Mosbjerghus er for borgere med svære socialpsykiatriske vanskeligheder med behov for en sammenhængende døgndækket indsats til alle funktionstab i et hjemligt miljø og i et fællesskab med ligestillede.Beboerne bor for sig selv, samtidig med at de kan få glæde og gavn af fællesskabet og omgivelserne.

Beboerne på Mosbjerghus er i alderen fra 45 år.

På Mosbjerghus kan du få støtte til:

  • Træning, udvikling og vedligeholdelse af dine personlige og sociale færdigheder
  • Praktisk bistand, personlig pleje, omsorg og støttende samtaler
  • Indkøb og økonomi
  • Kost, motion, medicin/behandling
  • Støtte til at holde kontakt med familie og venner samt socialt samvær med de øvrige beboere

Mosbjerghus har i alt 16 boliger fordelt på 3 afdelinger: Bøgen, Egen og Birken. Boligerne består af ét- og to-rums lejligheder med eget bad og tekøkken.

Der er terrasse til lejlighederne. Mosbjerghus er handicapvenligt indrettet med brede gangarealer og stor fælles opholdsstue med udgang til terrasse, urtehave og drivhus og have med petanquebane. Omdrejningspunktet på Mosbjerghus er det fælles køkken/alrum med udgang til stor overdækket terrasse. Der er adgang til fælles vaskeri.

Du skal betale et boligindskud ved indflytningen, og huslejen betales til boligselskabet, som er Hjørring Kommunes Boligadministration. Du betaler for din andel af fællesudgifterne, servicepakken og den daglige kost, som tilberedes i huset. Din rådgiver kan vejlede dig om dine økonomiske forhold ved indflytning i Mosbjerghus.

Du er meget velkommen til at kontakte os eller komme på besøg, hvis du har brug for flere oplysninger om botilbuddet.

Kontakt

Mosbjerghus

Jerupvej 485
Mosbjerg
9870 Sindal
Tlf. 72 33 53 80

Afdelingsleder
Ida Møller Pedersen
Tlf. 41 22 56 52