Vejledningscaféen

Er du ung under 30 år, og ønsker du hjælp til valg af uddannelse eller beskæftigelse, så er Vejledningscaféen det helt rigtige forløb for dig.

Her på kan du blive klogere på hvad Vejledningscaféen kan hjælpe dig med. 

Du også finde hjælp her på siden, hvis du allerede er tilknyttet Vejledningscaféen.

Nedenfor finder du forskellige temaer, som kan være brugbare for dig i forbindelse med dit forløb i Vejledningscafeen. Filerne kan du downloade til din computer via links herunder. 

Det anbefales at du downloader filerne via browseren Google Chrome, da Internet Explorer ikke tillader download af disse filer til din computer.

 Vejledningscaféen

Vejledningscafeen er et kompetenceafklarende forløb, hvor alle unge under 30 år kan få vejledning og guidning til fremtidigt uddannelsesvalg og jobsøgning. 

Forløbet kan vare op til 4 uger - afhængig af den unges situation, og er en kombination af oplæg og drøftelser, “værkstedsarbejde” og individuelle samtaler, hvilket tilpasses individuelt efter borgerens behov, interesser og kompetencer.

De unge vil i forløbet få vejledning til at udarbejde CV og ansøgningsmateriale, samt lavpraktisk hjælp til de behov, der må opstå. Vejledningscafeen udøver hyppig og tæt kontakt til den unge i perioden, for at understøtte den unges valgkompetencer ift. dennes positive destination.  

Introduktion til Vejledningscaféen

Dit personlige CV

Gymnasielle uddannelser

Effektiv jobsøgning

AMU uddannelser og TAMU